Bevestig de activatie van Trusted Device Authentication (TDA)

Geef via het formulier op deze pagina aan of jouw organisatie TDA wil activeren. Zorg ervoor dat uw keuze past in het (security)beleid van de organisatie en dat jij bevoegd bent om deze beslissing te nemen. Zo niet, stuur deze e-mail dan door naar de bevoegde persoon.

Wat je moet weten over TDA:

  • TDA stelt ontvangers in staat om een specifiek apparaat, zoals een laptop of mobiele telefoon, als ‘vertrouwd’ te markeren. Hierdoor hoeven zij niet opnieuw dezelfde authenticatieprocedure te doorlopen voor toekomstige beveiligde berichten op dat apparaat. Dit scheelt uw ontvangers veel tijd en verhoogt de kans dat uw belangrijke veilig berichten tijdig gelezen worden.
  • Het gebruik van TDA heeft een (beperkte) impact op de veiligheid, aangezien er niet langer voor ieder bericht opnieuw geauthenticeerd hoeft te worden. Dit risico wordt geminimaliseerd doordat de ontvanger op ieder moment een eerder 'vertrouwd' apparaat weer kan verwijderen en u als organisatie de functionaliteit op ieder moment kunt uitschakelen.
  • Het activeren van TDA verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar verlaagt bovendien de kosten voor jouw organisatie bij het gebruik van sms-verificatie. Bij gebruik van TDA in combinatie met sms-verificatie betaalt jouw organisatie per bericht slechts één keer het tarief voor sms-verificatie, ongeacht het aantal keren dat de ontvanger een bericht op een vertrouwd apparaat opent.
form-icon

 

Confirm the activation of Trusted Device Authentication for your organization